Stervensbegeleiding

Als je geconfronteerd wordt met de eindigheid van je leven maakt dat veel in jezelf en je omgeving los. Hoe neem je afscheid van het leven en van degenen die je lief zijn? Geloof je dat je ziel een ander leven tegemoet gaat?

Als je graag bewust bezig wilt zijn met dit proces zou je kunnen overwegen om hier mijn ondersteuning bij te vragen. Zelf geloof ik dat sterven tegelijk ook een geboorte aan “de andere kant” is. Het is ook een proces waarbij ik steeds mocht ervaren dat er ongelooflijk veel hulp van gene zijde bij aanwezig is. Ook al kunnen we dat niet altijd voelen, het is er wel.


hemelvuur van Hugo Boschman

Hemelvuur van Hugo BoschmanIk heb de dood zowel zelf in de ogen gekeken als dierbaren hierin ondersteund. Het waren heel bijzondere ervaringen waardoor bij mij de wens ontstond hier ook andere mensen bij te ondersteunen met stervensbegeleiding.


Het kan fijn zijn om te praten over alles wat er in je omgaat rondom het sterven, met iemand die qua persoonlijke verbinding wat verder van je af staat.

Ook kan ik je behandelingen geven die je kunnen ondersteunen in dit diepste proces van je leven, of die je ondersteunen om van strijd tot overgave en acceptatie te komen.

Craniosacraal therapie kan je helpen om rust en vrede in jezelf te vinden, je diepere zijnslagen te voelen. Bloesemremedies kunnen je helpen om dingen los te laten die moeilijk los te laten zijn, om je met liefde te verbinden, om met jezelf in contact te zijn, om steun of sereniteit uit de ongeziene wereld te voelen. Aura Soma sprays kunnen de ruimte waar je ligt met een fijne schone energie vullen.

Samen kunnen we kijken hoe ik je kan ondersteunen om je geboorte aan de andere kant zo Licht mogelijk te maken.