Kristallen

De werking van kristallen is zeer vergelijkbaar met de werking van bloesems. Kristallen hebben ook allemaal heel specifieke eigenschappen en een eigen trilling die gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van processen. Ook bij kristallen is het belangrijk om een kristal uit te zoeken dat werkelijk bij je past.
Over het algemeen doen de kristallen hun werk heel subtiel. Maar ook heel subtiel kan heel krachtig zijn. Zo kan bijvoorbeeld een stuk rozenkwarts dat in een babykamer staat de baby ‘s nachts veel rustiger maken. Kan een labradoriet een hooggevoelig kind bescherming bieden. Een rodochrosiet kan helpen bij hartepijn. Amethyst kan een ruimte zuiveren. Een rookkwarts kan vervuilde energie afvoeren. Er zijn kristallen die helpen bij het aarden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Al deze mogelijkheden heb ik nog verder verkend in mijn opleiding tot crystalhealer.

Zelf ben ik een enorme kristalliefhebber. Dit is in de loop van de jaren alleen maar steeds sterker geworden doordat ik steeds meer ben gaan voelen wat kristallen allemaal doen. Ik werk dan ook heel graag met ze. Ze hebben een heel zuivere energie en zijn onvoorwaardelijk in hun liefde voor de mens.

Door mijn liefde voor kristallen is mijn praktijkruimte inmiddels ook veranderd in een paradijsje voor kristallenliefhebbers.

Mensen die graag een steen willen kopen kan ik helpen met het uitzoeken van een kristal dat werkelijk bij hen past. Vervolgens kan ik invoelen wat dat kristal voor hen doet en hoe ze hem het beste kunnen gebruiken.