Ervaringen

Marieke

In 2018 heb ik Nienke via via leren kennen. Meteen viel mij op hoe warm en liefdevol zij de wereld tegemoet treedt. Naast begeleiding bij mijn hooggevoeligheid, leer ik meer en meer over het zelfhelend vermogen van mijn lichaam. Ik ben geboren met chronische aandoeningen en wilde daarvoor ondersteuning. Zodoende heeft Nienke mij kennis laten maken met biodynamische cranio sacraaltherapie. Wat een ervaring! Ik was er totaal niet mee bekend, maar ben er enorm van onder de indruk. Het gevoel van ontspanning op een dieper niveau, met liefdevolle blik naar jezelf en naar anderen te kunnen kijken. Maar voor mij het belangrijkste, als het ware de kers op de taart: zoveel minder pijn! Ongelooflijk wat het zelfhelend vermogen van het lichaam kan doen! Een bezoekje aan Nienke is voor lichaam en geest een enorme aanrader!


Merel

Een aantal jaren geleden vroeg ik mijzelf af: “Ik ben hooggevoelig…en nu?” Ik vond het erg lastig om ermee om te gaan. Je voelt je anders dan anderen en het lijkt alsof niemand je begrijpt. Als je, net zoals mij, jong bent wil je graag meedraaien in de maatschappij. Dit kon ik helaas niet altijd. Ik wilde mijzelf beter leren kennen en leren omgaan met mijn hooggevoeligheid. Hiernaast wilde ik graag werken aan mijn angstaanvallen waar ik al jaren last van had.

Zoekende naar een antwoord op mijn vragen kwam ik de website van Centrum Celestien tegen. Mijn gevoel was meteen goed en dat zegt vaak genoeg. Bij Nienke kon ik mijn verhaal kwijt en het was erg prettig om te ervaren dat iemand je begrijpt en je verhaal herkend. Door de bloesemtherapie van Nienke heb ik een aantal gebeurtenissen in mijn leven “opgeruimd” en kan ik mijn angsten beter onder controle houden. De behandelingen bij Nienke hebben ervoor gezorgd dat ik mijzelf beter ging begrijpen en de mooie kanten van mijn hooggevoeligheid leerde inzien.

Ik ken mijzelf nu beter en kan ik ook naar mijn omgeving een betere uitleg geven. Ik sta er nu voor open en zie beide niet meer als een last. Mijn hooggevoeligheid zie ik nu als een bijzondere eigenschap waar ik eigenlijk erg trots op ben!

  

Susan

Al een jaar zat ik niet meer lekker in mijn lijf. Ik was mezelf kwijt geraakt en deelde niet meer mee in het leven, maar stond aan de zijlijn. In januari kwam ik bij Nienke terecht en het voelde meteen goed bij haar. Wij hebben alles opgeschreven waar ik mee zat en last van had.

Door de bloesemtherapie heb ik veel oud zeer op kunnen ruimen en los kunnen laten.Door de bloesemtherapie voelde ik ook waar mijn angsten en pijn vandaan kwamen. Nienke laat me ook de mooie kanten voelen van mijn pijn en mijn angsten, zodat ik ze in positieve gedachten om kan zetten. En oud zeer op kan ruimen en oud zeer een plaats kan geven.

Ook heb ik twee keer de craniosacraal therapie mogen ondergaan en met de kristallen mogen werken. Het is een mooi ervaring en elke keer is anders. Nienke is ook meteen een luisterend oor, waar je alles tegen verteld zonder gene.

Ik sta nu weer vol in het leven en geniet van het leven en zit weer vol energie. Terwijl ik één jaar geleden elke dag met moeite opstond en tegen de dag opzag.

Ans

Nienke heeft me erg geholpen om te voelen wie ik ook al weer was. Ergens diep van binnen weet je dat natuurlijk wel, maar in de hectiek (gekte ?!) van het leven was ik dat weer kwijt geraakt.

Sinds ik een aantal jaar geleden bij Nienke terecht kwam, heb ik mezelf mogen herontdekken, waardoor ik de kracht die in mij is weer heb gevonden om het leven verder alleen te kunnen leiden, op de manier die bij mij past.
Ik had dat zonder de behandeling bij Nienke niet gekund, en zeker niet op de korte termijn die het uiteindelijk is geworden.

Nienke is supergoed in testen wat er gebeurt en heeft mij steeds kunnen laten voelen wat er in mij was en gebeurde op dat moment. Waardoor ik het later steeds beter zelf kon. Het is bijna magisch... Lieve Nienke, Héél erg bedankt!"