Centrum Celestien
Praktijk voor groei en bewustwording
Bloesemremedies
Bloesemtherapie
Healing met bloesems
Bloesemtherapie
Wat is bloesemtherapie
Het regelmatig gebruiken van bloesemremedies wordt bloesemtherapie genoemd.
Elke bloem heeft een eigen positief energie patroon, dat te maken heeft met een bepaalde fysieke, mentale, emotionele of spirituele onevenwichtigheid. Van elke bloesem remedie is bekend welke specifieke kwaliteit ze bevat. Deze kwaliteit is de uitdrukking van het groei- en bloeiproces, eigen aan de bepaalde bloemsoort die gebruikt wordt. Bloesem remedies zijn een bron van evenwicht en welzijn. Ze helpen ons om emotionele blokkades, beperkende geestelijke houdingen en gedragspatronen te identificeren, te begrijpen en te transformeren. Deze patronen zijn verantwoordelijk voor veel van onze spanningen en ziektes en ze verhinderen de verdere ontwikkeling van onze mogelijkheden.
 
Eigenlijk is de beste manier om er achter te komen hoe bloesemremedies werken door ze gewoon te gaan gebruiken. Je ervaart dan zelf hoe het is om door de bloesemremedies bij de hand te worden genomen en te merken wat ze voor je kunnen doen.
Bloesemtherapie is niet verslavend en kan naast elke andere vorm van medische behandeling en therapie gebruikt worden. Bloesemremedies zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren.
 
In mijn praktijk werk ik op dit moment met de volgende bloesemremediesystemen:
· Bach remedies van Deva uit Frankrijk
· Bloesem Remedies Nederland  uit Nederland
· Bush Remedies uit Australië
· F.E.S. Flower Essences  uit Californië
· Flower Essences and Gem Elixirs uit Alaska
· Himalaya Remedies uit India
· Living Light edelsteenremedies uit Engeland
· Orchid Remedies uit Zweden
· Engelremedies uit Engeland
HomeCraniosacraal therapieVisceraal therapieSpiertestenBloesemremediesKristallenHooggevoeligheidStervensbegeleidingErvaringen