Centrum Celestien
Praktijk voor groei en bewustwording
Bloesemremedies
Bloesemtherapie
Healing met bloesems
Bloesemremedies
Wat zijn bloesemremedies
Bloesemremedies zijn vloeibare preparaten die de levensenergie bevatten van wilde of biologische gekweekte planten, van bomen en van mineralen. Ze worden niet gemaakt door het bewerken van plantenmaterialen, zoals bij het verkrijgen van etherische oliën, maar bestaan alleen uit de levensenergie van bloemen, planten, bomen en mineralen. Deze levensenergie kun je ook zelf waarnemen, bijvoorbeeld wanneer je een tuin vol met mooie bloemen en planten binnenloopt. Niet alleen het aanzicht van de tuin maakt je blij, ook de aanwezige levensenergie van de bloemen en planten spelen een grote rol bij dat gevoel van blijdschap.
 
Bloesem remedies worden gemaakt tijdens een delicaat proces van afstemming. Zonlicht zorgt hierbij voor een overdracht van de energie van de bloem in het water. Het resultaat is een krachtige genezende essence, als een vloeibare vorm van energie. Genezing met bloemen is al duizenden jaren aan de mens bekend, vanwege het kalmerende effect op de geest en de emoties. Als je erg gevoelig bent en open staat voor de natuur is het duidelijk dat elke plant en elke bloem zijn eigen karakter en kwaliteiten heeft. Wanneer ze als remedie ingenomen worden kunnen deze kwaliteiten resoneren met dezelfde kwaliteiten in een persoon en deze activeren. De natuur biedt je genezing aan en herstel van evenwicht en gezondheid. Ze maakt het mogelijk dat je je weer bewust wordt van het feit dat je al heel bent en al verbonden bent met al het leven.
HomeCraniosacraal therapieVisceraal therapieSpiertestenBloesemremediesKristallenHooggevoeligheidStervensbegeleidingErvaringen